11.7.2010

Michael Jackson- Heal the world (with lyrics)

 

Tämä kappale tuli radiosta matkalla Auschwitziin... Edessäni istuva mies hyräili sitä, minäkin hyräilin hiljaa. Tätä on nyt rauhoittava kuunnella kun on nähnyt ja kuullut niistä sanoinkuvaamattomista kauheuksista.

 

*****

5 kommenttia:

  1. Uskon, että olet ollut sellaisessa paikassa, joka pysäyttää kuulemaan seinien tarinaa ja niitä kauheuksia, mitä sisäänsä kätkevät.

    VastaaPoista
  2. Kyllä siellä tuli kylmä kuumana päivänä.
    Ei voi oikein ymmärtää mitä kaikkea kauheuksia ihminen voi tehdä toiselle. Kuinka yksi hurjapää saa niin monet taakseen ja siitä kärsivät sadat tuhannet, jotka voisivat elää vielä tänä päivänä.

    VastaaPoista
  3. Vastavierailulla blogissasi - ja ilokseni löysin täältä vaikka mitä mukavaa!

    Matka Auchwitziin ei tosin varmasti ole ollut siitä mukavimmasta päästä...tosin olen joskus ajatellut, että mielenkiintoista tuolla olisi silti käydä.

    Nuo MJ:n kipaleet on olleet täälläkin viime aikoina kuuntelussa, kuopus sai 4n cd:n boxin joululahjaksi ja eniten niiden tahtiin taitaa fiilistellä äiti ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva kun kävit Marielisa. :)
    Kyllä Auschwitzsissa kannattaa käydä.

    VastaaPoista
  5. Kyllä, Auschwitzissa kannatta käydä. Tuntui niin pahalta, mitä niiiin monet ihmiset ovat käyneet läpi...jotain niin uskomattoman kauheata. Kävin mieheni kanssa siellä noin kymmenen vuotta sitten, tyttöä ei ollut vielä tuolloin. Paikka osui matkamme varrelle. Olimme silloin Baltian läpikulkumatkalla, joka suuntautui Puolaan ja sieltä takaisin kotiin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3