14.10.2009

Hurmuri ja Villivadelma


Ajatuksenani olisi koota tähän blogiin talteen muistoksi lasteni Hurmurin ja Villivadelman hauskoja tempauksia ja eresottamuksia.
Ongelmana nyt vain on että en enää muista niitä kaikkia joita olisin joskus talteen halunnut kirjoittaa (kun en sillä hetkellä kirjoittanut) sekä myös se että en tiedä mistä aloittaisin... :)

Pieni luonnekuvaus voisi olla paikallaan.
Hehän nyt tietenkin ovat suloisimpia ja ihanimpia lapsia mitä maa päällään kantaa! Niinhän jokainen äiti ajattelee omista lapsistaan!
Lisäksi vielä ne luonteiden hyvät puolet on peritty äidiltä ja huonot puolet isältä (tai päinvastoin, riippuu keltä kysytään...) ;D

Villivadelma (6v.) on herkkä, nauravainen, kaikesta kiinnostunut (hieman pienellä varauksella), fiksu ja filmaattinen.

Hurmuri (2v.) on nimensä mukaisesti: hurmaava, kohtelias, iloinen hymypoika jolla on jo pienenä aikamoinen empatian taito.

Luonteiden huonot piirteet (joita tuskin huomaa, ja toisinaan ei äiti muuta huomaakaan...;) ) jätän tässä nyt kertomata. :)

Nyt tämä äitykkä kuitenkin tällä erää lähtee nukkumaan ja kuuntelemaan rakkaitten lapsukaistensa tuhinaa. (Sekä armaan Isännän vähemmän ihanaa kuorsausta...!) :)

Hyvää Yötä! T: Unelma-Alli

Posted by Picasa

3 kommenttia:

  1. Lasten suusta kyllä kuulee päivittäin nasevia juttuja. Voi kun ne saisikin aina saman tien talteen, ettei ne pääsis unohtumaan. =)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Eikö kivan vaaleanpunaista tekstiä... :)Kaikki opit eivät ole menneet perille meikäläisellä.

    VastaaPoista
  3. Wau! Täällähän on ihan uusi ilme koko blogilla. Mahtavaa! Ei muuta kuin rohkeasti vain tekemään ja kokeilemaan. Kantapään kautta ne opit parhaiten menee perille. Kokemusta on... ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3